codU este susținut de comunitate. Este posibil să fim plătiți de companii sau branduri.

Cod reducere VidaXL Vezi ofertele si produse VidaXL.ro mai 2022

vidaXL este un comerciant cu amănuntul online internațional, cu sediul central în Venlo, Olanda. Oferim o selecție surprinzătoare de produse – o gamă vastă de produse din categorii precum casă și grădină, mobilier, articole sportive și multe altele.

  • All
  • Oferte
  • Coupons
  • Sales

Despre vidaXL

vidaXL este un comerciant cu amănuntul online internațional, cu sediul central în Venlo, Olanda. Oferim o selecție surprinzătoare de produse - o gamă vastă de produse din categorii precum casă și grădină, mobilier, articole sportive și multe altele.

Pe codU.ro obțineti un cod reducere vidaXL sau cod promo vidaXL, pe care îl puteți utiliza și beneficia de discount atunci când achizitionați produse pe site-ul magazinului online vidaXL.

Ești foarte aproape de a avea articolul dorit sau accesoriul necesar care să te multumeasca economisind bani doar dând un click pe codul reducere vidaXL aflat pe site-ul nostru.

Povestea noastră
În 2006, doi tineri antreprenori au început vânzarea de produse online, la scară mică, pe diferite platforme. Inițiativa lor s-a bucurat de un mare succes. În această perioadă de creștere masivă, am creat și propria noastră marcă și am început să producem propriile noastre produse marca vidaXL. Numărul de produse a crescut exponențial, iar următorul pas logic a fost începerea vânzării în mai multe țări, prin intermediul magazinelor noastre online. Succesul nostru constă în aprovizionarea cu produse și oferirea acestora la prețuri competitive. Căutăm continuu noi metode de reducere a costurilor, fără a face compromisuri în ce privește calitatea sau sustenabilitatea.

Afacerea noastră
Facem cercetări de piață și aflăm ce tipuri de produse sunt la mare căutare. Odată ce am stabilit aceste lucruri, negociem cu fabricile care produc aceste produse, iar apoi le achiziționăm în vrac - direct de la sursă. Datorită acestui proces, putem influența designul și ambalarea produselor, ceea ce ne permite să optimizăm întregul proces - iar acest lucru înseamnă că, într-un final, tu, clientul nostru, vei plăti un preț foarte rezonabil pentru produsele noastre.

De asemenea, avem propria fabrică unde producem diferite tipuri de mobilier din PAL. Pentru aceste produse, avem și mai multă putere de decizie în întregul proces de producție, ceea ce contribuie la stabilirea unui preț foarte accesibil pentru clienții noștri.

Misiunea noastră
Clienții devin din ce în ce mai atenți la preț, iar vidaXL le facilitează alegerile oferind produse pentru interiorul și exteriorul casei, la prețuri competitive. Ne propunem să oferim produse accesibile pentru cât mai mulți clienți.

Clienții noștri
Vindem produsele noastre către clienți din 27 de țări europene, Statele Unite ale Americii și Australia, și suntem întotdeauna dedicați muncii pentru a ne extinde și pentru a ajunge la câți mai mulți clienți. De asemenea, oferim servicii pentru clienți în limba maternă din toate țările în care ne desfășurăm activitatea.

Promisiunea noastră
În calitate de client al vidaXL, te poți aștepta să ne ținem mereu de următoarele promisiuni:

Prețuri bune
Nu există nimic care să ne placă mai puțin decât să cheltuim prea mulți bani și suntem siguri că nu suntem singurii care gândim astfel. Păstrând controlul complet asupra procesului de aprovizionare și producție, vom putea să oferim întotdeauna produsele noastre la un preț bun.

Servicii bune
Serviciul nostru pentru clienți este excelent. Dacă ai întrebări cu privire la un produs, expediere sau plată, agenții noștri din departamentul serviciu pentru clienți sunt întotdeauna gata să te ajute în limba ta maternă. Livrarea și retururile sunt întotdeauna gratuite. Și, desigur, dacă ceva nu merge bine (pentru că, până la urmă, suntem și noi oameni), promitem să rezolvăm problema pentru ca tu să fii întotdeauna mulțumit.

Stare de bine
Cumpărăturile la vidaXL ar trebui să te facă să te simți bine și îți promitem că atunci când vei cumpăra din magazinele noastre online, te vei bucura de entuziasmul găsirii celor mai bune oferte.

Alte magazine
AboutyouAlcoolDiscountAliexpressAltexAnswearAosomAstratexBest KidsBestValueBonamiBonprixborn2beCartepediaCarturestiChilipirul ZileiConcept StoreDouglasEdenboutiqueElefantePantofiEvomagFarmecFashionDaysFeraFitlifeGunnarsHainedevisHervisHippolandIconiculIederaLensaLibrexLibrisLiteraMeli Melo ParisMelkiorModivoNaturlichNemiraNorielOlimp SportOokeeOrangeOrsayPestreRobotworldShopRunnerTop-shopTopstarVegisVitamixVivreZooplus
Cod de Reducere, Vouchere si cupoane de reduceri si discount
Logo
Compare items
  • Total (0)
Compare
0