codU este susținut de comunitate. Este posibil să fim plătiți de companii sau branduri.

Coduri reducere si cupoane sau oferte la born2be mai 2024

Born2be este un loc unic unde puteți urmări tendințele din modă și vă puteți dezvolta stilul. Este o platformă de vânzări online care oferă încălțăminte la modă pentru femei, bărbați și copii, precum și îmbrăcăminte pentru toate ocaziile și anotimpurile. În magazinul online born2be.com.ro, răspundem nevoilor pe termen lung, îndeplinim capricii temporare și sugerăm soluții atemporale.

  • All
  • Oferte
  • Coupons
  • Sales

Born2be este un loc unic unde puteți urmări tendințele din modă și vă puteți dezvolta stilul. Este o platformă de vânzări online care oferă încălțăminte la modă pentru femei, bărbați și copii, precum și îmbrăcăminte pentru toate ocaziile și anotimpurile. În magazinul online born2be.com.ro, răspundem nevoilor pe termen lung, îndeplinim capricii temporare și sugerăm soluții atemporale.

Pe codU.ro obțineti un cod reducere born2be sau cod promo born2be, pe care îl puteți utiliza și beneficia de discount atunci când doriti să achizitionați produse pe site-ul magazinului online born2be.

Ești foarte aproape de a avea articolul dorit sau accesoriul necesar care să te multumeasca economisind bani doar dând un click pe codul reducere born2be aflat pe site-ul nostru.

Mulțumită nouă nu veți cunoaște doar hiturile sezonului,
dar veți afla și ce încălțăminte și haine sunt la modă și de ce contează ceea ce purtați. Apreciem individualismul și credem că pantofii și hainele sunt baza mulțumită căreia fiecare își poate găsi propriul stil. De aceea, vă aducem cele mai recente trenduri direct de pe podiumurile internaționale și vă oferim încălțăminte și îmbrăcăminte pentru toate bugetele. Dorim ca prin intermediul pantofilor stiletto, tenișilor, botinelor și hainelor alese de pe Born2be să vă subliniați individualismul și să vă spuneți propria poveste. Cunoașteți bestsellerele noastre și familiarizați-vă cu cele mai noi tendințe din modă prezentate pe primele pagini ale revistelor de modă din întreaga lume.

publicațiile noastre
Informații despre campaniile noastre, evenimente speciale, colecții limitate și ambasadoarele noastre au fost publicate de-a lungul anilor în cele mai populare reviste din industria modei.

Brandul Born2be este prezent pe piața poloneză din 2012
De 3 ani este activ cu succes și pe piața ucraineană, iar din 2021 suntem la dispoziția clienților din România
Am trimis deja peste 9.639.635 de produse clienților noștri
Familia Born2be numără peste 2 milioane de clienți fideli
Comenzile sunt pregătite și expediate în medie în termen de 19 ore
100% din produsele oferite de noi sunt disponibile în depozitele noastre
Fiecare produs este măsurat de angajații noștri, iar dimensiunile lui sunt prezentate în tabelele cu mărimi
Indiferent de motiv, acceptăm retururile produselor în termen de 30 de zile, iar rambursările (ordinele de transfer) se fac în medie de 5 zile de la data primirii de către noi a articolului returnat
Am implementat procese de îmbunătățire continuă a calității, pentru a oferi clienților noștri cea mai bună calitate la un preț competitiv
Echipele noastre lucrează constant pentru a menține poziția de lider de piață obținută în decursul acestor ani și pentru a menține încrederea și satisfacția clienților noștri privind serviciile și produsele oferite

Alte magazine
AboutyouAlcoolDiscountAliexpressAltexAnswearAosomAstratexBest KidsBestValueBonamiBonprixborn2beCartepediaCarturestiChilipirul ZileiConcept StoreDouglasEdenboutiqueElefantePantofiEvomagFarmecFashionDaysFeraFitlifeGunnarsHainedevisHervisHippolandIconiculIederaLensaLibrexLibrisLiteraMeli Melo ParisMelkiorModivoNaturlichNemiraNorielOlimp SportOokeeOrangePestreRobotworldShopRunnerTop-shopTopstarVegisVitamixVivreZooplus
Cod de Reducere, Vouchere si cupoane de reduceri si discount
Logo
Compare items
  • Total (0)
Compare
0