codU este susținut de comunitate. Este posibil să fim plătiți de companii sau branduri.

Coduri de reducere Libris Nu rata ofertele si discount-urile libris.ro octombrie 2021

LIBRIS –  succesul experienței și independenței păstrate din respect pentru oameni și cărți

  • All
  • Oferte
  • Coupons
  • Sales
  • Expirat
Alegerea zilei
Pe Libris Miroase a vacanță de vară și cărți noi! Folosește cuponul de pe codU.ro și ai -20% la TOT!
Coupon
Miroase a vacanță de vară și cărți noi! Folosește cuponul și ai -20% la TOT! Evadări în file de carte, refugii în joc, delectări muzicale și călătorii în lumea filmului. Alege-ți ...
Vezi codul
LIB20ESTIVAL
Libris cupon -20% la TOT pana pe 11.06
Coupon
Incepem vara Libris asa cum trebuie in perioada 09.06-11.06 aplica cuponul la cumparaturile tale si ai reducere de 20% la toate produsele. Profita de oferta si bucurate de carte.
VEZI Codul
LIB20VESELIE
Mai multe oferte

LIBRIS –  succesul experienței și independenței păstrate din respect pentru oameni și cărți

Pe codU.ro obțineti un cod reducere libris sau cod promo libris, pe care îl puteți utiliza și beneficia de discount atunci când achizitionați produse pe site-ul magazinului online libris.

Ești foarte aproape de a avea articolul dorit sau accesoriul necesar care să te multumeasca economisind bani doar dând un click pe codul reducere libris aflat pe site-ul nostru.

Povestea Libris începe in 1991,  la Librăria St.O.Iosif, din Braşov, cu o echipă  dornică de afirmare, în vremurile în care se stătea la coadă  la cărţi. Am crescut in perioada când s-au pus bazele unei pieţe de carte libere în România şi am dezvoltat, de timpuriu, parteneriate longevive cu cele mai mari nume editoriale din țară și din străinătate pe care le-am tradus intr-o ofertă tot mai generoasă de carte si muzica, pusă la dispoziţie publicului larg.
Comunitatea si cultura au fost reperele care ne-au animat, astfel că, în peste douăzeci de ani de activitate, am cultivat dimensiunea socială a experiențelor muzicale și a experiențelor de lectură, prin evenimentele tot mai complexe pe care le-am organizat. De la lansări clasice de volume și materiale discografice, la evenimente cu proiecții și momente artistice, la Clubul de Lectură și Cinemateca, până la organizarea festivalurilor de folk, poezie și a unui târg internațional de carte și muzică, la susținerea artiștilor români talentați, a scriitorilor din toate generațiile – toate acestea au fost și sunt posibile prin proiectele derulate sub cupola brandului Libris. E vorba de un brand care cuprinde: o librărie cu două nivele în centrul istoric al Brașovului, o asociație culturală, o casă de producții, o editură și, desigur, librăria online www.libris.ro.
Lansată în 2009, www.libris.ro este una dintre cele mai mari librării online din România, care aduce publicațiile editurilor din țară și străinătate la un click distanță de pasionații de cultură de pretutindeni. Mai mult decât un magazin online, cu o ofertă de zeci de mii de titluri și contracte cu parteneri din străinătate, www.libris.ro este un proiect care propune alegeri inspirate, personalizate de lectură și muzică, un proiect care oferă transport gratuit prin curier rapid, la orice comandă, un proiect care premiază fidelitatea, care stimulează generozitatea cititorilor, un proiect care a reprezentat cu onoare România, alături de Institutul Cultural Român la cele mai prestigioase saloane de carte internaționale, precum cel de la Paris sau de la Torino.
Avem atâtea mijloace, atâtea forme prin care ne adresăm nevoilor variate și sofisticate ale cititorilor, scriitorilor, artiștilor, ale celor pasionați de cultură în general. Însă vorbim aceeași limbă și păstrăm același spirit: cel al respectului pentru oameni și cărți, al experienței și independenței, al prețuirii dialogului cu imaginația și inspirația.

Alte magazine
AboutyouAlcoolDiscountAliexpressAltexAnswearAosomAstratexBest KidsBestValueBonamiBonprixborn2beCartepediaCarturestiChilipirul ZileiConcept StoreDouglasEdenboutiqueElefantePantofiEvomagFarmecFashionDaysFeraFitlifeGunnarsHainedevisHervisHippolandIconiculIederaLensaLibrexLibrisLiteraMeli Melo ParisMelkiorModivoNaturlichNemiraNorielOlimp SportOokeeOrangeOrsayPestreRobotworldShopRunnerTop-shopTopstarVegisVitamixVivreZooplus
Cod de Reducere, Vouchere si cupoane de reduceri si discount
Logo
Enable registration in settings - general
Compare items
  • Total (0)
Compare
0