codU este sus╚Ťinut de comunitate. Este posibil s─â fim pl─âti╚Ťi de companii sau branduri.

Coduri de reducere Libris Nu rata ofertele si discount-urile libris.ro noiembrie 2023

LIBRIS ÔÇô┬á succesul experien╚Ťei ╚Öi independen╚Ťei p─âstrate din respect pentru oameni ╚Öi c─âr╚Ťi

  • All
  • Oferte
  • Coupons
  • Sales

LIBRIS ÔÇô┬á succesul experien╚Ťei ╚Öi independen╚Ťei p─âstrate din respect pentru oameni ╚Öi c─âr╚Ťi

Pe codU.ro ob╚Ťineti un cod reducere libris sau cod promo libris, pe care ├«l pute╚Ťi utiliza ╚Öi beneficia de discount atunci c├ónd achizitiona╚Ťi produse pe site-ul magazinului online libris.

Ești foarte aproape de a avea articolul dorit sau accesoriul necesar care să te multumeasca economisind bani doar dând un click pe codul reducere libris aflat pe site-ul nostru.

Povestea┬áLibris┬á├«ncepe in 1991,┬á la┬áLibr─âria St.O.Iosif, din Bra┼čov, cu o echip─â┬á dornic─â┬áde afirmare, ├«n vremurile ├«n care se st─âtea la coad─â┬á la c─âr┼úi. Am crescut in perioada c├ónd s-au pus bazele unei pie┼úe de carte libere ├«n Rom├ónia ┼či am dezvoltat, de timpuriu, parteneriate longevive cu cele mai mari nume editoriale din ╚Ťar─â ╚Öi din str─âin─âtate pe care le-am tradus intr-o ofert─â tot mai generoas─â de carte si muzica, pus─â la dispozi┼úie publicului larg.
Comunitatea si cultura au fost reperele care ne-au animat, astfel c─â, ├«n peste dou─âzeci de ani de activitate, am cultivat dimensiunea social─â a experien╚Ťelor muzicale ╚Öi a experien╚Ťelor de lectur─â, prin evenimentele tot mai complexe pe care le-am organizat. De la lans─âri clasice de volume ╚Öi materiale discografice, la evenimente cu proiec╚Ťii ╚Öi momente artistice, la┬áClubul de Lectur─â ╚Öi Cinemateca, p├ón─â la organizarea festivalurilor de folk, poezie ╚Öi a unui┬át├órg interna╚Ťional de carte ╚Öi muzic─â, la sus╚Ťinerea arti╚Ötilor rom├óni talenta╚Ťi, a scriitorilor din toate genera╚Ťiile ÔÇô toate acestea au fost ╚Öi sunt posibile prin proiectele derulate sub cupola brandului┬áLibris. E vorba de un brand care cuprinde: o libr─ârie cu dou─â nivele ├«n centrul istoric al Bra╚Öovului, o asocia╚Ťie cultural─â, o cas─â de produc╚Ťii, o editur─â ╚Öi, desigur, libr─âria online┬áwww.libris.ro.
Lansat─â ├«n 2009,┬áwww.libris.ro┬áeste una dintre cele mai mari libr─ârii online din Rom├ónia, care aduce publica╚Ťiile editurilor din ╚Ťar─â ╚Öi str─âin─âtate la un click distan╚Ť─â de pasiona╚Ťii de cultur─â de pretutindeni. Mai mult dec├ót un magazin online, cu o ofert─â de zeci de mii de titluri ╚Öi contracte cu parteneri din str─âin─âtate,┬áwww.libris.ro┬áeste un proiect care propune alegeri inspirate, personalizate de lectur─â ╚Öi muzic─â, un proiect care ofer─â transport gratuit prin curier rapid, la orice comand─â, un proiect care premiaz─â fidelitatea, care stimuleaz─â generozitatea cititorilor, un proiect care a reprezentat cu onoare Rom├ónia, al─âturi de Institutul Cultural Rom├ón la cele mai prestigioase saloane de carte interna╚Ťionale, precum cel de la Paris sau de la Torino.
Avem at├ótea mijloace, at├ótea forme prin care ne adres─âm nevoilor variate ╚Öi sofisticate ale cititorilor, scriitorilor, arti╚Ötilor, ale celor pasiona╚Ťi de cultur─â ├«n general. ├Äns─â vorbim aceea╚Öi limb─â ╚Öi p─âstr─âm acela╚Öi spirit: cel al respectului pentru oameni ╚Öi c─âr╚Ťi, al experien╚Ťei ╚Öi independen╚Ťei, al pre╚Ťuirii dialogului cu imagina╚Ťia ╚Öi inspira╚Ťia.

Alte magazine
AboutyouAlcoolDiscountAliexpressAltexAnswearAosomAstratexBest KidsBestValueBonamiBonprixborn2beCartepediaCarturestiChilipirul ZileiConcept StoreDouglasEdenboutiqueElefantePantofiEvomagFarmecFashionDaysFeraFitlifeGunnarsHainedevisHervisHippolandIconiculIederaLensaLibrexLibrisLiteraMeli Melo ParisMelkiorModivoNaturlichNemiraNorielOlimp SportOokeeOrangePestreRobotworldShopRunnerTop-shopTopstarVegisVitamixVivreZooplus
Cod de Reducere, Vouchere si cupoane de reduceri si discount
Logo
Compare items
  • Total (0)
Compare
0