codU este susținut de comunitate. Este posibil să fim plătiți de companii sau branduri.

Cod reducere, discount sau voucher Vegis aprilie 2024

Misiunea Vegis este să sprijine oamenii în menținerea unui stil de viață sănătos prin oferirea produselor bio, naturale și suplimente nutritive livrate rapid atât în România, cât și în Uniunea Europeană.

  • All
  • Oferte
  • Coupons
  • Sales

Suntem liderul de piață în comercializarea produselor organice și naturale din România. Mizăm pe o echipă cu respect și iubire față de natură, oameni și stare de bine.

Pe codU.ro obțineti un cod reducere vegis sau cod promo vegis, pe care îl puteți utiliza și beneficia de discount atunci când achizitionați produse pe site-ul magazinului online vegis.

Ești foarte aproape de a avea articolul dorit sau accesoriul necesar care să te multumeasca economisind bani doar dând un click pe codul reducere vegis aflat pe site-ul nostru.

Misiunea Vegis este să sprijine oamenii în menținerea unui stil de viață sănătos prin oferirea produselor bio, naturale și suplimente nutritive livrate rapid atât în România, cât și în Uniunea Europeană.

Prin acțiuni de educare și informări cu privire la noutățile din domeniu, susținem o alimentație din surse sustenabile, etice atât față de oameni, cât și față de mediu și animale.

O echipă frumoasă și profesionistă se construiește în timp și are nevoie de ghidare, ascultare și motivare permanentă. Echipa de management se asigură că toate acestea sunt echilibrate și performanțele celorlalte echipe duc tot ceea ce înseamnă Vegis pe un drum care să asigure un serviciu de calitate pentru tine.

Echipa de marketing are grijă să aducă Vegis cât mai aproape tine, atât în mediul online, cât și în offline. Ne place să te informăm despre produsele și promoțiile noastre prin newslettere, social media și campanii de branding. Practic, ne asigurăm că devii clientul nostru fidel și că ai în gând Vegis atunci când te gândești la un stil de viață sănătos.

Fetele din Departamentul Achiziții se asigură că depozitul nostru este întotdeauna plin cu produsele tale preferate, pentru ca toate comenzile să fie complete și produsele livrate rapid, direct din stocul nostru. În plus, întreaga echipă adoră noutățile din domeniu și aduc permanent "bunătăți" de la producatori noi.

... sau vocea Vegis-ului. Fie că este vorba despre informații legate de produse sau nelămuriri cu privire la comenzi, Call Center-ul nostru profesionist este sprijinul tău oricând ai nevoie de ajutor: înainte, în timpul sau după plasarea comenzii.

Depozitul este inima Vegis-ului, o inimă care crește tot mai mare. Aici primim și stocăm produsele noastre până sunt strânse de la rafturi, ambalate cu grijă și înmânate curierilor, pentru livrare rapidă în toate colțurile țării și chiar ale Europei.

Valorile noastre

Credem că a avea grijă de noi (exact cu sensul pe care îl are expresia atunci când o adresezi unui prieten bun) este una din cele mai importante ”reguli” prin care ne exprimăm respectul față de noi înșine. Alegerea unei alimentații bazată pe principii simple, fără ingrediente nocive reprezintă cheia unui stil de viață sănătos. Această alegere, întărită de grija pentru corpul nostru, prin utilizarea cosmeticelor pe bază de plante, se reflectă deseori și în latura psihică și poate menține sau te poate ajuta să ajungi la acea ”stare de bine”.

Întotdeauna punem accent pe produse de calitate superioară, produse provenite din surse sustenabile, de la producători care susțin conceptul fair-trade. Căutăm, cercetăm și analizăm fiecare produs nou pe care îl comercializăm, pentru ca tu să nu mai ai grija cercetării ingredientelor.

În serviciul pe care îl oferim clienților noștri suntem mereu pregătiți pentru a ajuta, a ghida sau a răspunde cererilor cu zâmbetul pe buze.

Date contact:

Call center vanzari/support: 0371.521.330 / 0752.441.442

E-mail: [email protected]

Alte magazine
AboutyouAlcoolDiscountAliexpressAltexAnswearAosomAstratexBest KidsBestValueBonamiBonprixborn2beCartepediaCarturestiChilipirul ZileiConcept StoreDouglasEdenboutiqueElefantePantofiEvomagFarmecFashionDaysFeraFitlifeGunnarsHainedevisHervisHippolandIconiculIederaLensaLibrexLibrisLiteraMeli Melo ParisMelkiorModivoNaturlichNemiraNorielOlimp SportOokeeOrangePestreRobotworldShopRunnerTop-shopTopstarVegisVitamixVivreZooplus
Cod de Reducere, Vouchere si cupoane de reduceri si discount
Logo
Compare items
  • Total (0)
Compare
0