codU este susținut de comunitate. Este posibil să fim plătiți de companii sau branduri.

Cod reducere iedera vouchere si oferte promotionale iunie 2024

Iedera este un brand tânăr și fresh care există pentru a își inspira clienții să-și descopere și să-și exprime unicitatea în spațiile în care trăiesc.

  • All
  • Oferte
  • Coupons
  • Sales

Credem cu tărie că pentru o viață armonioasă trebuie să rezonăm cu spațiile în care locuim, iar scopul nostru, al echipei Iedera.ro este să îi ajutăm pe cei ce ne vizitează în crearea unei lumi unice, a unui mediu autentic și personal în fiecare spațiu.

Decorațiunile, piesele de mobilier și designul interior pe care le oferim marchează individualitatea, obiectivul nostru fiind de a inspira oamenii cu pasiunea noastră, pentru a îi face să se descopere și să-și redescopere casele.

SHOWROOM IEDERA

Moto-ul după care ne ghidăm - “Dă voce poveștii tale” ne face să căutăm profund detaliile care reflectă autenticitatea, să empatizăm cu cele mai îndrăznețe vise, mari sau mici, pentru a scoate la lumină unicitatea fiecărui spațiu. Deoarece, casa ar trebui să fie refugiul fiecăruia, locul în care putem fi noi cu adevărat.

Pe site-ul și în showroom-ul nostru veți găsi piese de mobilier speciale potrivite oricărui stil, decorațiuni alese cu grijă, corpuri de iluminat spectaculoase, tapete de designer și multă pasiune pentru frumos. Designer-ul nostru vă va oferi asistență personalizată, personal sau de la distanță, în timp ce blogul și canalele noastre de social media sunt pline de idei, sfaturi și multă inspirație.

ECHIPA IEDERA

Clienții Iedera.ro nu se bucură doar de reduceri personalizate, ci beneficiază și de o echipă dedicată care îi va ajuta în găsirea produselor care li se potrivesc, deoarece noi, cei de la Iedera, dorim să vă ajutăm să vă creați o casă pe care să o iubiți și să o puteți numi acasă.

Alte magazine
AboutyouAlcoolDiscountAliexpressAltexAnswearAosomAstratexBest KidsBestValueBonamiBonprixborn2beCartepediaCarturestiChilipirul ZileiConcept StoreDouglasEdenboutiqueElefantePantofiEvomagFarmecFashionDaysFeraFitlifeGunnarsHainedevisHervisHippolandIconiculIederaLensaLibrexLibrisLiteraMeli Melo ParisMelkiorModivoNaturlichNemiraNorielOlimp SportOokeeOrangePestreRobotworldShopRunnerTop-shopTopstarVegisVitamixVivreZooplus
Cod de Reducere, Vouchere si cupoane de reduceri si discount
Logo
Compare items
  • Total (0)
Compare
0