codU este susținut de comunitate. Este posibil să fim plătiți de companii sau branduri.

Cod reducere Bonprix oferte si promotii Bonprix.ro aprilie 2024

bonprix – it’s me. Motoul nostru descrie moda noastră şi poziţia pe care ne situăm. Creăm o modă potrivită modelului de viaţă a clientelor noastre. De-a lungul acestui proces nu reducem clientele la o mărime ideală sau la un model standard. Înţelegem că femeile reale sunt diferite şi folosim această sensibilitate în design-ul pe care îl promovăm. Astfel, clientele noastre găsesc la noi răspunsuri la toate întrebările legate de modă şi stil, atât pentru ele, cât şi pentru copiii, partenerii sau chiar locuinţa lor. Cu bonprix îmbrăcăm toată familia, dar oferim şi idei legate de casă şi grădină, totul la un preţ rezonabil.

  • All
  • Oferte
  • Coupons
  • Sales

bonprix – it's me. Motoul nostru descrie moda noastră şi poziţia pe care ne situăm. Creăm o modă potrivită modelului de viaţă a clientelor noastre. De-a lungul acestui proces nu reducem clientele la o mărime ideală sau la un model standard. Înţelegem că femeile reale sunt diferite şi folosim această sensibilitate în design-ul pe care îl promovăm. Astfel, clientele noastre găsesc la noi răspunsuri la toate întrebările legate de modă şi stil, atât pentru ele, cât şi pentru copiii, partenerii sau chiar locuinţa lor. Cu bonprix îmbrăcăm toată familia, dar oferim şi idei legate de casă şi grădină, totul la un preţ rezonabil.

Pe codU.ro obțineti un cod reducere bonprix sau cod promo bonprix, pe care îl puteți utiliza și beneficia de discount atunci când achizitionați produse pe site-ul magazinului online bonprix.

Ești foarte aproape de a avea articolul dorit sau accesoriul necesar care să te multumeasca economisind bani doar dând un click pe codul reducere bonprix aflat pe site-ul nostru.

Dorim să arătăm clientelor din toată lumea că moda este pasiunea noastră.

bonprix este o companie internaţională de modă cu sediul principal în Hamburg. Urmărim ultimele tendinţe de pe podium pe care le transpunem într-o modă inspirată pentru ocazii diferite, în modele şi mărimi diverse. Cele cinci mărci proprii şi o colecţie nouă în fiecare lună reprezintă un motiv suficient de important pentru clienţii noştri din toată lumea, care revin la cumpărături în magazinul nostru online, prin intermediul cataloagelor noastre sau fizic în magazinele bonprix Fashion store.

Un concept câştigător ce plasează bonprix în topul celor mai bune shop-uri online din Germania (sursa: “E-Commerce Markt, Deutschland 2015“, de la EHI Retail Institute/ Statista). Avem succes şi pe plan internaţional, operând în 29 de ţări din Europa, Rusia, America de Nord şi America de Sud. bonprix reprezintă una dintre cele mai profitabile companii din Otto Group. Succes pe care îl datorăm celor în jur de 4000 de angajați din întreaga lume și tuturor clienților noștri mulțumiți.

Alte magazine
AboutyouAlcoolDiscountAliexpressAltexAnswearAosomAstratexBest KidsBestValueBonamiBonprixborn2beCartepediaCarturestiChilipirul ZileiConcept StoreDouglasEdenboutiqueElefantePantofiEvomagFarmecFashionDaysFeraFitlifeGunnarsHainedevisHervisHippolandIconiculIederaLensaLibrexLibrisLiteraMeli Melo ParisMelkiorModivoNaturlichNemiraNorielOlimp SportOokeeOrangePestreRobotworldShopRunnerTop-shopTopstarVegisVitamixVivreZooplus
Cod de Reducere, Vouchere si cupoane de reduceri si discount
Logo
Compare items
  • Total (0)
Compare
0