codU este susținut de comunitate. Este posibil să fim plătiți de companii sau branduri.

Cod reducere Nemira oferte si promotii mai 2024

Infiintata in 1991, Editura Nemira este una dintre primele edituri particulare din Romania, care si-au pastrat identitatea in industria cartii prin rafinament, prin valoarea autorilor publicati si, nu in ultimul rand, prin curajul de a cauta permanent noi proiecte editoriale.

  • All
  • Oferte
  • Coupons
  • Sales

Pe codU.ro obțineti un cod reducere Nemira sau cod promo Nemira, pe care îl puteți utiliza și beneficia de discount atunci când achizitionați produse pe site-ul magazinului online Nemira.

Ești foarte aproape de a avea articolul dorit sau accesoriul necesar care să te multumeasca economisind bani doar dând un click pe codul reducere Nemira aflat pe site-ul nostru.
Infiintata in 1991, Editura Nemira este una dintre primele edituri particulare din Romania, care si-au pastrat identitatea in industria cartii prin rafinament, prin valoarea autorilor publicati si, nu in ultimul rand, prin curajul de a cauta permanent noi proiecte editoriale.

Initial, Nemira a fost identificata cu literatura sciencefiction, dupa ce a lansat colectia Nautilus, extrem de bine primita de cititori, devenind un brand cu un public extrem de fidel si activ. Autori celebri au fost publicati pentru prima data in Romania numai la Nemira: George R.R. Martin, Philip K. Dick, Stephen King sau Frank Herbert. Totodata, Nemira a lansat tineri autori romani si a promovat valorile autentice. H.R. Patapievici, I.P. Culianu, Radu Aldulescu, Daniel Banulescu, Petre Barbu si-au publicat primele carti de dupa 1989 la Nemira.

Astazi, Nemira isi invita cititorii sa porneasca intr-o calatorie literara in jurul lumii citind autorii publicati in colectiile Babel si Damen Tango, precum Julian Barnes, David Foenkinos sau Mathias Malzieu. Maestrii genului thriller, policier si faimosi detectivi se regasesc in colectia Suspans, unde cap de afis sunt Stephen King, Raymond Chandler, Andrea Camilleri si Rodica Ojog-Brasoveanu. Lumea teatrului prinde viata prin colectia Yorick, unde semneaza unii dintre cei mai importanti regizori si teatrologi din lume, precum Peter Brook sau George Banu iar in lumea subconstientului patrundem prin colectia de psihologie jungiana Philemon.

Nemira promoveaza literatura romana de calitate in colectiile Maestrii SF-ului romanesc, unde ii regasim pe Gheorghe Sasarman, Danut Ungureanu, Sebastian A. Corn, Mircea, Oprita si Cuaternar, unde semneaza Emil Brumaru, Nichita Stanescu, Valentin Nicolau.

Cele mai populare serii ale noilor generatii sunt publicate tot la Nemira: Cantec de gheata si foc de George R.R. Martin, Jocurile Foamei de Suzanne Collins si Turnul intunecat de Stephen King.

Dar firul rosu care leaga colectiile si autorii Nemira este miza noastra editoriala: totul pentru placerea lecturii!

NEMI este o editura de carte pentru copii, parte a Grupului Editorial Nemira, relansata in 2016.

Editura isi propune, prin selectia titlurilor, sa indeplineasca dubla functie a cartilor pentru copii: sa placa si sa educe. Pornim de la ideea ca „un copil care citeste este un adult care gandeste”, motiv pentru care linia noastra editoriala va avea drept cuvinte-cheie concepte precum: educatie, aventura, umor, imaginatie sau cunoastere. Un copil care citeste din placere va deveni un adult care citeste din obisnuinta.

Colectiile Nemi se adreseaza copiilor de la 0 la 12 ani si cuprind atat carti ilustrate, carti de fictiune, cat si non-fictiune ce urmaresc sa intregeasca educatia celor mici. Componenta educativa a cartilor pe care le publicam este de o importanta deosebita pentru noi, alaturi de alte elemente esentiale cum ar fi incurajarea creativitatii si a imaginatiei, umorul, pasiunea pentru aventura si mister.

Alte magazine
AboutyouAlcoolDiscountAliexpressAltexAnswearAosomAstratexBest KidsBestValueBonamiBonprixborn2beCartepediaCarturestiChilipirul ZileiConcept StoreDouglasEdenboutiqueElefantePantofiEvomagFarmecFashionDaysFeraFitlifeGunnarsHainedevisHervisHippolandIconiculIederaLensaLibrexLibrisLiteraMeli Melo ParisMelkiorModivoNaturlichNemiraNorielOlimp SportOokeeOrangePestreRobotworldShopRunnerTop-shopTopstarVegisVitamixVivreZooplus
Cod de Reducere, Vouchere si cupoane de reduceri si discount
Logo
Compare items
  • Total (0)
Compare
0