codU este susținut de comunitate. Este posibil să fim plătiți de companii sau branduri.

Reduceri, voucher, cod sau coduri de reducere Carturesti octombrie 2021

De 19 ani, Cărturești redefinește așteptările pe care le avem de la o librărie. Dacă Borges avea dreptate, și Paradisul este o mare bibliotecă, noi încercăm să o aducem la picioarele cititorilor din România.

  • All
  • Oferte
  • Coupons
  • Sales
  • Expirat
Școlărești la Cărturești 2021
Deal
Școlărești la Cărturești 2021 Cri, cri, cri, școală gri, nu credeam c-ai să mai vii! Anul acesta desenează școala în culorile tale! Ai până la 40% reducere la selecția Back to School până pe 15 ...
CELE MAI BUNE CĂRȚI DE LUAT PE MARTE de pe Carturesti
Deal
Cu toții ne-am imaginat cel puțin un scenariu în care ajungem noi sau cei dragi nouă, pe planeta Marte. Avem cea mai bună sursă de inspirație, doar suntem contemporani cu Elon Musk, un desăvârșit ...
HAIHUI PRIN CĂRȚI: ART 2+1 pe Carturesti
Deal
Acum când vacanța a trecut de la teorie la practică, ne-am gândit ca împreună cu Grupul Editorial ART să susținem timpul oferit lecturilor, oferind o carte la 2 cărți cumpărate. Oferta* celor 8 ...
Literatura-n doze mici pana la -30% reducere la Proza scurta pe Carturesti
Deal
Într-o perioadă în care timpul trece mai repede, așa cum poate începusem să ne dorim, uneori și nerăbdarea lecturii poate fi în același ritm cu cea a trecerii timpului. Desigur că aceasta nu este ...
Eroi de poveste pe Carturesti.ro
Deal
Pentru că spațiul ne permite și pentru că imaginația nu are limite, am organizat pentru copii cea mai mare întâlnire dintre eroii din povești si cei din lumea reală, de poveste. Prilej cu care ei îi ...
BĂTĂLIILE MANGA 2+1 CONTINUĂ ȘI PE CARTURESTI.RO
Deal
Ne luptăm cu rafalele nesfârșite de ploaie de afară prin oferta plină de culoare și acțiune din interior. Continuăm campania Manga și online, așa că oriunde ai fi, poți să te bucuri de noile sau mai ...
Record Store Day Carturesti -20% la toate vinilurile
Deal
Record Store Day Carturesti -20% la toate vinilurile nu rata oferta Carturesti
BLACK BUTTON BOOKS CU -20% LA ÎNTREAGA OFERTĂ
Deal
Aici, chiar aici, pe carturesti.ro, începem vara cu lecturi în culorile curcubeului: întreaga ofertă Black Button Books are 20% reducere în perioada 10 – 23 iunie. În calitate de primă editură pe piața din România fondată și condusă exclusiv de femei (două la număr), Black Button Books oferă perspective, descoperă unghiuri incomode, deschide lumea și mințile prin dialogul propus de cărțile bune aflate în prima linie de luptă și/sau dezbatere cu „ismele” (re)curente. Intrați în lumea autorilor contemporani nominalizați sau câștigători la marile premii literare, printre care Elaine Castillo, Tommy Orange, Amy Liptrot, Denis Johnson, Aleksandar Hemon, Richard Ford sau John Freeman ! #happybalckbuttonbooks
Mai multe oferte

Dacă ai vizitat vreodată una dintre Librăriile Cărturești, atunci știi că orice clipă petrecută acolo are povestea proprie. Ca orice poveste, merge dincolo de arhitectură şi protagonişti aşa că o poți regăsi și online, aici – punctul de întâlnire pentru iubitorii de cărți, ceai, muzică, dichis.

Carturesti.ro este deci o librărie, cu tot ce înseamnă aceasta. Aici găsești orice, de la cele mai recente traduceri la ediţii rare de carte, de la jocurile îndrăgite ale copilăriei la cele mai trăznite jucării, de la hârtie pentru acuarelă la plannere minuţioase, de la porţelanuri fine la French Press, de la film clasic, la documentare, de la CD, la vinyl - peste 300.000 de produse aşteaptă să fie alese. În plus, facem tot posibilul ca ele să ajungă la tine cât mai repede, ca tu să poți răsfoi, privi, asculta, adulmeca, gusta orice, din confortul casei tale. În plus, carturesti.ro este o platformă de informare. Aici ţi le recomandăm pe cele mai noi, cele mai cititite, cele mai ascultate, cele mai jucate, cele mai aromate, cele mai colorate sau cele mai discutate.

Pe codU.ro obțineti un cod reducere carturesti sau cod promo carturesti, pe care îl puteți utiliza și beneficia de discount atunci când doriti să achizitionați produse pe site-ul magazinului online carturesti.

Ești foarte aproape de a avea articolul dorit sau accesoriul necesar care să te multumeasca economisind bani doar dând un click pe codul reducere carturesti aflat pe site-ul nostru.

Despre Cărturești: cine suntem, ce credem, cui ne adresăm?
Chiar dacă din punct de vedere economic suntem o bulină minusculă în marele indicator PIB, din punctul de vedere mult mai relevant al FIB („fericirea internă brută”) suntem destul de importanţi.”
Șerban Radu, fondator Cărtureşti
De 19 ani, Cărturești redefinește așteptările pe care le avem de la o librărie. Dacă Borges avea dreptate, și Paradisul este o mare bibliotecă, noi încercăm să o aducem la picioarele cititorilor din România. De aceea, o vizită în oricare dintre librăriile Cărtureşti este o experienţă în sine. Pe lângă o selecție foarte bogată de cărţi, muzici şi filme de artă, Cărturești vă așteaptă de fiecare dată cu ceaiuri aromate, cu muzică în surdină sau cu lansări de carte şi expoziții ale unor artiști apreciați. Şi dacă se vorbeşte atât de mult despre librăriile Cărtureşti, asta se întâmplă pentru că aici găsiţi întotdeauna mai mult decât cărţi.

Credem că principala noastră realizare este aceea de a fi făcut cititul „cool” din nou, punând la dispoziţia clienților noștri un loc cu adevărat prietenos unde să se întâlnească, să discute, să construiască proiecte și nu în ultimul rând să citească. Astfel, în aproape două decenii de experienţă, Cărtureşti a devenit şi un fel de „cool curator,” adăugând rafturilor sale tot felul de obiecte care ne fac viaţa mai frumoasă: accesorii de lectură sau de ceai, decoraţiuni, obiecte de design, gadgeturi şi produse ingenioase. Aşa am ajuns o destinaţie preferată pentru alegerea unui cadou deştept.

Cărtureşti aparţine celor care şi l-au imaginat. Alături de noi în acest exerciţiu continuu de imaginaţie sunt toţi cei care au încredere în puterea cărţilor de a schimba, discret, vieţi; în puterea muzicii și a filmelor de a schimba mentalităţi. Clienții Cărturești sunt cel mai de încredere partener al nostru şi cel mai important comentator al planurilor şi al acţiunilor noastre. Dacă aveţi ceva să ne spuneţi, vă aşteptăm în librării, pe blog, pe pagina de Facebook sau la [email protected]

O SCURTĂ ISTORIE

2000: Doi tineri, Nicoleta și Șerban, hotărâți să creeze o comunitate de idei în jurul cărților, deschid prima librarie Cărtureşti. Ea funcționează și azi pe stradaEdgar Quinet din Bucureşti, la nr. 9.

2003: Cărtureşti deschide o a doua librărie în Bucureşti, de data aceasta mult mai mare, pe stradaPictor Arthur Verona, într-o frumoasă casă de secol XIX, aparţinând familiei Sturdza.

2005-2010: Se deschid librării Cărturești la Iaşi, Timişoara, Cluj, Constanţa, Suceava, Braşov și Arad.

2008: O importantă instituție culturală invită Cărturești la Muzeul Țăranului Român. La final de 2008, de Ziua Națională a României, Cărturești și Institutul Cultural Român pregătesc o surpriză compatrioților din New York, deschizând prima librarie românească din SUA.

2009: În vara lui 2009, Cărtureşti oferă bucureştenilor o oază de linişte şi verdeaţă, dar şi un spaţiu de concerte şi huzur în spatele librăriei din strada Arthur Verona – Grădina Verona.

2009: Cărtureşti deschide librăria online – primele comenzi pe carturesti.ro! Librăria online a crescut organic în fiecare an și a moștenit de la surorile mai mari, librăriile, atenția la detaliu, grija pentru cererile şi nevoile clienților.

2011: Cărturești deschide o nouă librărie, prima într-un mall din București – Cărturești AFI Palace Cotroceni –, aducând pe piața din România un nou concept de design pentru un spațiu de retail specific marilor centre comerciale.

2011: În decembrie, Cărtureşti lansează proiectul ROD [Romanian Design], dedicate expunerii, promovării şi comercializării de produse cu design românesc.

2012: Se deschide Cărturești Palas Iași. Colaborarea cu biroul de arhitectură Square One continuă pe linia designului interior extravagant început cu Cărturești AFI Cotroceni în cel mai modern complex comercial din România.

2013 : Cărturești deschide 3 noi librării, două în zona de nord a Bucureștiului – în Băneasa Shopping City și Promenada Mall din Floreasca – și una în AFI Palace Ploiești.

2015: Cărtureşti deschide în februarie o nouă librărie-concept într-o clădire-monument din centrul istoric al Bucureștiului: Caruselul de pe Lipscani. Urmează în mai librăria Cărturești MegaMall, deschisă în centrul comercial cu același nume.

carturesti_superbrands

RECUNOAȘTERE

Suntem mândri de premiile și distincțiile pe care le-am primit. Cea mai importantă rămâne, însă, recunoașterea publicului nostru, care ne-a fost partener în această aventură zilnică de salvare a lecturii ca mod de viaţă.

2008, 2009 şi 2013: Cărtureşti a primit premiul Superbrands Romania în cadrul Programului Superbrands, dedicat recunoaşterii performanţei excepţionale în branding
Bookshop of the month – selectată de The Gestalten în April 2009
Al doilea loc în categoria Corporate Social Responsibility la Gala Societăţii Civile în 2010 pentru proiectul Street Delivery
Cea mai bună librărie – Bun de Tipar. Gala Industriei de Carte din România2012
Cea mai cool librărie din România şi locul 3 în Top 100 cele mai cool branduri din Romania – Premiile Forbes Awards 2013
Certificat de excelenţă pentru 2012 şi 2013, acordat de Trip Advisor
Cea mai bună ceainărie din București – Gala Food & Bar 2011, 2012 şi 2013
Cea mai bună campanie de marketing şi PR – Gala Industriei de Carte din România2013

Alte magazine
AboutyouAlcoolDiscountAliexpressAltexAnswearAosomAstratexBest KidsBestValueBonamiBonprixborn2beCartepediaCarturestiChilipirul ZileiConcept StoreDouglasEdenboutiqueElefantePantofiEvomagFarmecFashionDaysFeraFitlifeGunnarsHainedevisHervisHippolandIconiculIederaLensaLibrexLibrisLiteraMeli Melo ParisMelkiorModivoNaturlichNemiraNorielOlimp SportOokeeOrangeOrsayPestreRobotworldShopRunnerTop-shopTopstarVegisVitamixVivreZooplus
Cod de Reducere, Vouchere si cupoane de reduceri si discount
Logo
Enable registration in settings - general
Compare items
  • Total (0)
Compare
0