codU este susținut de comunitate. Este posibil să fim plătiți de companii sau branduri.

Coduri de reducere, cupoane si oferte Aosom.ro iunie 2024

  • All
  • Oferte
  • Coupons
  • Sales
Early Summer Sale pe Aosom
Coupon
Early Summer Sale pe Aosom in aceasta vara ai 10% extra-reducere la toate produsele cu codul de pe codU.ro
Vezi codul
Vezi codul
Mai multe oferte

AOSOM Italy srl Centro Direzionale Milanofiori Strada 1 Palazzo F1 - 20057 Assago (MI)
PIVA: 08567220960
REA: MI-2034098
Tel. (39)-02.4947.1447
eMail: [email protected]

Aosom este o companie globală specializată în vânzări online înființată în 2009 în Statele Unite care a devenit imediat lider în domeniul echipamentelor exterioare, mobilier pentru casă, fitness, articole pentru animale de companie, pentru copii, hobby-uri și timp liber. În prezent suntem prezenți în Italia, SUA, Canada, Marea Britanie, Franța, Germania, Spania și în curând în alte țări. Biroul italian, înființat în 2014, se află la Assago (Milano), la Centrul de Afaceri Milanofiori. Scopul nostru este de a oferi tuturor clienților noștri produse de înaltă calitate la un preț de fabrică, fără pași intermediari inutili și scumpi.

Pe codU.ro obțineti un cod reducere aosom sau cod promo aosom, pe care îl puteți utiliza și beneficia de discount atunci când doriti să achizitionați produse pe site-ul magazinului online aosom.

Ești foarte aproape de a avea articolul dorit sau accesoriul necesar care să te multumeasca economisind bani doar dând un click pe codul reducere aosom aflat pe site-ul nostru.

brandurile noastre

Angajamentele noastre

1. O gamă largă de produse. Avem un catalog de peste 200.000 de produse selectate, iar noi produse sunt adăugate zilnic. Departamentul nostru de achiziții caută întotdeauna produse care să satisfacă clienții noștri. Dacă nu găsiți produsul pe care îl căutați, nu ezitați să ne contactați, suntem siguri că putem găsi produsul potrivit pentru dvs.

2. Prețul fabricii. Colaborările noastre directe și consolidate cu producătorii ne permit să putem vinde produse la cel mai bun preț posibil în raport cu calitatea. Produsele noastre sunt achiziționate în cantități mari pentru a fi vândute în toată lumea, aceasta este o garanție a calității la cel mai bun preț.

3. Viteza de livrare. Am ales cea mai bună logistică și cei mai buni expeditori pentru a asigura cea mai rapidă și mai fiabilă livrare a produsului dvs. Comenzile sunt procesate de mai multe ori pe zi și livrăm mii de comenzi zilnic cu una dintre cele mai mici rate de eroare din industrie. Produsele de vânzare sunt disponibile fizic în depozitele noastre, pentru a garanta livrarea în 2 zile lucrătoare (cu excepția locurilor greu accesibile). Puteți urmări comanda dvs. de la depozitul nostru până la destinația sa direct prin web.

4. Serviciul pentru clienți. Serviciul nostru pentru clienți este format din angajați profesioniști! Ne puteți contacta atât înainte de a efectua o comandă, cât și pentru informații privind transportul sau dacă nu sunteți complet mulțumit de produsul achiziționat. Rata noastră de răspuns este de 100% în 24 de ore lucrătoare. Ne place întotdeauna să ascultăm clienții noștri!
Serviciile noastre

Alte magazine
AboutyouAlcoolDiscountAliexpressAltexAnswearAosomAstratexBest KidsBestValueBonamiBonprixborn2beCartepediaCarturestiChilipirul ZileiConcept StoreDouglasEdenboutiqueElefantePantofiEvomagFarmecFashionDaysFeraFitlifeGunnarsHainedevisHervisHippolandIconiculIederaLensaLibrexLibrisLiteraMeli Melo ParisMelkiorModivoNaturlichNemiraNorielOlimp SportOokeeOrangePestreRobotworldShopRunnerTop-shopTopstarVegisVitamixVivreZooplus
Cod de Reducere, Vouchere si cupoane de reduceri si discount
Logo
Compare items
  • Total (0)
Compare
0