codU este susținut de comunitate. Este posibil să fim plătiți de companii sau branduri.

Reducere Teilor, oferte si vouchere sau cupoane de reducere octombrie 2021

Compania Teilor a fost înfiinţată în 1998 de către o echipă de bijutieri experimentaţi, care şi-au dorit să creeze o linie de bijuterii unică, cu design imprevizibil, elegant și nu întotdeauna clasic.

  • All
  • Oferte
  • Coupons
  • Sales
  • Expirat

UNIVERSUL TEILOR

Pe codU.ro obțineti un cod reducere teilor sau cod promo teilor, pe care îl puteți utiliza și beneficia de discount atunci când achizitionați produse pe site-ul magazinului online teilor.

Ești foarte aproape de a avea articolul dorit sau accesoriul necesar care să te multumeasca economisind bani doar dând un click pe codul reducere teilor aflat pe site-ul nostru.

PURE DIAMONDS
Bijuteriile autentice sunt pentru totdeauna. Iar designerii care folosesc ca sursă de inspiraţie dragostea, vor găsi mereu raţionamente puternice pentru a da viaţă unor colecţii unice.

Compania Teilor a fost înfiinţată în 1998 de către o echipă de bijutieri experimentaţi, care şi-au dorit să creeze o linie de bijuterii unică, cu design imprevizibil, elegant și nu întotdeauna clasic.

STRADA PAVATĂ CU DIAMANTE
Numele Teilor cuprinde întreaga filozofie a companiei: autenticitatea brand-ului românesc, sinteza opuselor, îmbinarea dintre raţiune şi sentiment. Pe de-o parte pasiunea, arta şi creativitatea, care conturează emoţii în stilul propriu și, pe de altă parte, raţionamentul clar definit prin care aurul este topit, prelucrat şi şlefuit pentru a transpune imaginaţia designerului în realitate. Primul magazin Teilor a fost înființat pe strada care a și dat numele brandului.

Strada pavată cu tei și diamante, pe care a început povestea bijuteriilor, are o semnificație aparte pentru companie, sediul Teilor fiind în prezent punctul său central de atracție.

Bijuteria Teilor

Stilul Teilor este uşor de reperat, inovaţia fiind principiul după care se ghidează întreg procesul de creaţie. Aurul, prin natura sa modelatoare, joacă rolul de mesager al sentimentelor intense. Din vitrina Teilor, bijuteriile îţi vor transmite romantismul şi magnetismul celor mai frumoase gânduri.

Colecțiile de inele de logodnă sunt completate de zeci de modele de verighete, realizate din aur de 14K sau 18K, platină sau titan. Verighetele pot fi personalizate în funcție de preferințele dumneavoastră, prin modificarea nuanței aurului și a pietrelor încrustate, diamante sau cristale.

TEILOR EXCLUSIVE
Amprenta handmade este unul dintre primele lucruri pe care le vei observa la bijuteriile Teilor Exclusive. Este pur şi simplu imposibil să reproduci contururile bijuteriilor folosind un aparat. Precizia chirurgicală în mişcările mâinii, în intensitate loviturilor de ciocan, forţa cu care sunt strânse gheruţele de prindere, unghiul de şlefuire al pietrelor - toate aceste operaţiuni meticuloase sunt redate prin măiestria mâinii care întinde şi răsuceşte sârmuliţele de aur şi aşează piatră lângă piatră pentru fiecare piesă în parte.

Bijuteria Teilor

Colecțiile de bijuterii sunt disponibile în locația Teilor Exclusive din Băneasa.

Alte magazine
AboutyouAlcoolDiscountAliexpressAltexAnswearAosomAstratexBest KidsBestValueBonamiBonprixborn2beCartepediaCarturestiChilipirul ZileiConcept StoreDouglasEdenboutiqueElefantePantofiEvomagFarmecFashionDaysFeraFitlifeGunnarsHainedevisHervisHippolandIconiculIederaLensaLibrexLibrisLiteraMeli Melo ParisMelkiorModivoNaturlichNemiraNorielOlimp SportOokeeOrangeOrsayPestreRobotworldShopRunnerTop-shopTopstarVegisVitamixVivreZooplus
Cod de Reducere, Vouchere si cupoane de reduceri si discount
Logo
Enable registration in settings - general
Compare items
  • Total (0)
Compare
0