codU este susținut de comunitate. Este posibil să fim plătiți de companii sau branduri.

Cod reducere Salamander, cupoane si oferte iulie 2024

SALAMANDER detine peste 50 de magazine in Germania si in jur de 150 in tari precum Franta, Austria, Polonia, Ungaria, Cehia si Rusia.

  • All
  • Oferte
  • Coupons
  • Sales

Pe codU.ro obțineti un cod reducere salamander sau cod promo salamander, pe care îl puteți utiliza și beneficia de discount atunci când achizitionați produse pe site-ul magazinului online salamander.

Ești foarte aproape de a avea articolul dorit sau accesoriul necesar care să te multumeasca economisind bani doar dând un click pe codul reducere salamander aflat pe site-ul nostru.

DESPRE SALAMANDER
Salamander este unul dintre brandurile de retail cu o crestere vizibila care si-a consolidate pozitia in piata, printr-o retea solida de magazine, un shop online si o comunicare constanta. Salamander inseamna un mix de produse fashion, preturi competitive si calitate.
In magazinele multibrand Salamander te asteapta o gama variata atat de modele de incaltaminte, cat si articole de marochinarie, pentru femei si barbati. Vei regasi branduri renumite, precum Salamander, Flavia Passini, Otter, Rieker si multe altele.
Young, original si mereu in tendinte, la un bun raport calitate - pret articolele Salamander se potrivesc oricarui tip de personalitate.
Marca SALAMANDER, inregistrata pentru prima data in 1904, se bucura de un nivel ridicat de popularitate si recunoastere - in primul rand in Germania, dar si in multe alte piete din Europa Centrala si de Est.
SALAMANDER detine peste 50 de magazine in Germania si in jur de 150 in tari precum Franta, Austria, Polonia, Ungaria, Cehia si Rusia.
In Romania, SALAMANDER este prezent cu 19 magazine, localizate stradal sau in marile centre comerciale din Bucuresti, Constanta, Sibiu, Targu - Jiu, Deva, Craiova, Focsani, Pitesti si Iasi.

Alte magazine
AboutyouAlcoolDiscountAliexpressAltexAnswearAosomAstratexBest KidsBestValueBonamiBonprixborn2beCartepediaCarturestiChilipirul ZileiConcept StoreDouglasEdenboutiqueElefantePantofiEvomagFarmecFashionDaysFeraFitlifeGunnarsHainedevisHervisHippolandIconiculIederaLensaLibrexLibrisLiteraMeli Melo ParisMelkiorModivoNaturlichNemiraNorielOlimp SportOokeeOrangePestreRobotworldShopRunnerTop-shopTopstarVegisVitamixVivreZooplus
Cod de Reducere, Vouchere si cupoane de reduceri si discount
Logo
Compare items
  • Total (0)
Compare
0