codU este susținut de comunitate. Este posibil să fim plătiți de companii sau branduri.

Reducere Doctor Max. Voucher, cupoane sau cod de reducere drmax iulie 2024

Prezent in 8 tari din Europa, Dr.Max este principalul lant de farmacii din Europa Centrala care se dedica imbunatatirii nivelului de sanatate al pacientilor.

  • All
  • Oferte
  • Coupons
  • Sales

Pe codU.ro obțineti un cod reducere drmax sau cod promo drmax, pe care îl puteți utiliza și beneficia de discount atunci când achizitionați produse pe site-ul magazinului online drmax.

Ești foarte aproape de a avea articolul dorit sau accesoriul necesar care să te multumeasca economisind bani doar dând un click pe codul reducere drmax aflat pe site-ul nostru.

1. Despre Dr.Max
Ascultam oamenii si le dam ce isi doresc. Farmacia Dr.Max pune oamenii pe primul loc si isi doreste sa aduca pacientilor din Romania ingrijire medicala accesibila si convenabila.
Prezent in 8 tari din Europa, Dr.Max este principalul lant de farmacii din Europa Centrala care se dedica imbunatatirii nivelului de sanatate al pacientilor.
In Romania suntem prezenti in peste 400 de farmacii, oferind acces la un sortiment larg de medicamente si servicii farmaceutice.

2. Viziunea Dr.Max
Oamenii conteaza, de aceea farmacia Dr.Max pune oamenii pe primul loc.
Ascultandu-le dorintele, stim ca preturile mici sunt importante si zi de zi depunem eforturi pentru a oferi accesibilitate, calitate si profesionalism la preturi speciale.

3. Marca proprie Dr.Max
Preturi Dr.Max de MICI

In farmaciile Dr. Max punem mereu oamenii pe primul loc. Ii ascultam si le dam ce-si doresc: preturi speciale la sute de produse. In acest context, marca proprie Dr.Max vine in intampinarea lor cu produse de calitate ridicata si cel mai bun raport calitate-pret.

Varietate

Avem peste 40 de produse sub marca Dr.Max, toate fiind dezvoltate tinand cont de nevoile oamenilor. Alegerea acestora a fost facuta urmarind care sunt cele mai cerute produse de pe piata astfel incat sa le putem oferii variantele marca Dr. Max la cele mai bune preturi.

Calitate fara compromisuri

Pentru ca punem oamenii pe primul loc, toate materiile prime si produsele Dr. Max sunt atent verificate la toate nivelurile. Astfel, controlul calitatii produselor noastre depaseste semnificativ standardele privind controlul calitatii definite de reglementari.

Sfaturi profesioniste de cel mai inalt nivel

Faptul ca distributia produselor Dr. Max se face in lantul propriu de farmacii face ca toate produsele sa fie atent manipulate doar de personal instruit. Adevarati profesionisti, oameni atenti la ce recomanda sunt mereu aproape de tine, astfel incat se exclude din start orice risc de combinatii nepotrivite de produse.

4. E-shop
incepand cu luna iunie am lansat farmacia online Dr.Max. Poti comanda online din cele peste 6.000 de produse in stoc, cu livrare la domiciliu.

5. Program de loialitate
Despre cardul de loialitate Dr.Max

Fiecare pacient poate beneficia lunar de preturi speciale la sute de produse valabile exclusiv cu cardul de loialitate Dr.Max.
Poti solicita unul in orice farmacie Dr.Max sau poti opta sa te inregistrezi online si apoi sa iti ridici cardul fizic din cea mai apropiata farmacie
Produse la preturi speciale

Produse pentru afectiuni musculo-scheletice
Produse pentru afectiuni diabetice
Produse pentru afectiuni cardiovasculare
Reduceri pentru tine

Minimum 10% discount, in fiecare zi, la toate produsele marca Dr.Max
Minimum 10% discount la toate produsele apartinand brandurilor: Batiste, Apivita, Iwhite. Splat, L’Erbolario, Herbosophy, Oxyance, Dr.Organic, TRUSSA, Dr. Hart, Dermalin, Imacul’eau, Pro32.

6. De ce sa alegi Dr.Max
Te bucuri de o retea de farmacii accesibila, prezenta in locatii de proximitate.
Ai parte de un sortiment variat de medicamente si produse la preturi Dr.Max de MICI.
Interactionezi cu farmacisti profesionisti, mereu gata sa te ajute cu cele mai bune recomandari.
Beneficiezi de produse de calitate la preturi rezonabile prin marca proprie Dr.Max.
Ai preturi speciale pentru oferte lunare prin cardul de loialitate Dr.Max.
Ai acces oricand la farmacii deschise non-stop in orasele mari.

Alte magazine
AboutyouAlcoolDiscountAliexpressAltexAnswearAosomAstratexBest KidsBestValueBonamiBonprixborn2beCartepediaCarturestiChilipirul ZileiConcept StoreDouglasEdenboutiqueElefantePantofiEvomagFarmecFashionDaysFeraFitlifeGunnarsHainedevisHervisHippolandIconiculIederaLensaLibrexLibrisLiteraMeli Melo ParisMelkiorModivoNaturlichNemiraNorielOlimp SportOokeeOrangePestreRobotworldShopRunnerTop-shopTopstarVegisVitamixVivreZooplus
Cod de Reducere, Vouchere si cupoane de reduceri si discount
Logo
Compare items
  • Total (0)
Compare
0