codU este susținut de comunitate. Este posibil să fim plătiți de companii sau branduri.

Cod reducere Aqualine.ro aprilie 2024

Pentru ca fara apa, viata nu ar exista !

  • All
  • Oferte
  • Coupons
  • Sales

De ce APA ?

Pentru ca fara apa, viata nu ar exista !
In contextul actual al globalizarii , industrializarii accelerate si suprapopularii, complementate de factori ca poluarea si schimbarile climatice ,APA devine o resursa din ce in ce mai scumpa si mai greu de procurat . Filtrarea si tratarea apei poate intrerupe un cerc vicios de care multa lume nici macar nu este constienta . Astfel filtrand apa oamenii nu vor mai consuma apa la PET , care in unele cazuri este nociva pentru sanatate . In plus de cele mai multe ori recipientele PET se intorc in natura unde contrbuie activ la poluarea apelor si implicit la degradarea sanatatii umane si a naturii in general . Folosind o apa tratata, fara calcar si metale grele , oamenii vor folosi mai putin detergent , elctrocasnicele si alte echipamente se vor deteriora mai greu, iar cantitea de deseuri va scadea odata cu cheltuielile aferente si astfel se va imbunatati si situatia financiara .

Pe codU.ro obțineti un cod reducere aqualine sau cod promo aqualine, pe care îl puteți utiliza și beneficia de discount atunci când doriti să achizitionați produse pe site-ul magazinului online aqualine.

Ești foarte aproape de a avea articolul dorit sau accesoriul necesar care să te multumeasca economisind bani doar dând un click pe codul reducere aqualine aflat pe site-ul nostru.

Viziunea noastra :

Viziunea noastra este sa contribuim la o lume mai curata si mai sanatoasa furnizand cele mai bune sisteme de filtrare si tratare a apei la un pret accesibil si in care ne castigam si consolidam pozitia de lider de piata in furnizarea echipamentelor pentru filtrarea si tratarea apei .

De ce Aqualine ?

Suntem o echipa de tineri pasionati si dedicati scopului nostru de a furniza solutii si echipamente pentru o apa curata si pura si implicit o viata mai sanatoasa .
Avem o experienta de peste 11 ani in domeniul tratarii apei, dar invatam si ne documentam in permanenta pentru a furniza cele mai noi si eficiente echipamente in domeniul tratarii apei.
Asiguram consultanta gratuita in alegerea solutiei .
Pentru ca ne dorim o lume mai buna , mai sanatoasa si mai curata !

Valorile noastre :

Integritate si Onestitate
Spunem intotdeauna adevarul si ne asumam raspunderea pentru actiunile noastre. Atunci cand gresim, ne cerem scuze si rezolvam problema imediat, dar mai ales ne asiguram ca nu vom repeta greseala .

Inovatie si Simplitate
Depunem eforturi in permanenta pentru a imbunatatirea produselor si serviciilor oferite precum si dezvoltarea portofoliului cu produse noi pastrand in acelasi timp eficienta si simplitatea in utilizare .

Incredere
Stim ca increderea se castiga greu si se pierde foarte usor , de aceea pretuim mai mult ca orice relatiile consolidate in timp cu furnizorii si clientii nostri.

aqualine.ro - Cel mai complet si complex magazin online pentru filtrarea si tratarea apei

Cu o experienta de peste 11 ani in domeniu, aqualine.ro este importator si distribuitor a unor marci cu recunoastere internationala : Aquafilter , Bluesoft , Clack , Ecosoft , Ecomix , Cintropur si lista poate continua.
Pe langa o gama variata de filtre de apa , dedurizatoare ,purificatoare , sterilizatoare cu UV si statii de filtrare , personalul specializat al magazinului nostru va ofera consultanta gratuita atat in alegerea echipamentului cat si pentru montaj si punerea in

Alte magazine
AboutyouAlcoolDiscountAliexpressAltexAnswearAosomAstratexBest KidsBestValueBonamiBonprixborn2beCartepediaCarturestiChilipirul ZileiConcept StoreDouglasEdenboutiqueElefantePantofiEvomagFarmecFashionDaysFeraFitlifeGunnarsHainedevisHervisHippolandIconiculIederaLensaLibrexLibrisLiteraMeli Melo ParisMelkiorModivoNaturlichNemiraNorielOlimp SportOokeeOrangePestreRobotworldShopRunnerTop-shopTopstarVegisVitamixVivreZooplus
Cod de Reducere, Vouchere si cupoane de reduceri si discount
Logo
Compare items
  • Total (0)
Compare
0