codU este susținut de comunitate. Este posibil să fim plătiți de companii sau branduri.

Oferte, Vouchere si cod de reducere Alecoair.ro

Inca de la inceputul activitatii noastre, ne-am propus sa oferim consumatorului roman o gama cat mai mare de produse aproape necunoscute, la acel moment, pe piata din Romania: dezumidificatoare, umidificatoare si purificatoare casnice sau profesionale.

  • All
  • Oferte
  • Coupons
  • Sales

AlecoAir este un brand 100% romanesc ce apartine Alt Aleco Group, companie cu un capital integral romanesc, prezenta pe piata locala din anul 2006.

Inca de la inceputul activitatii noastre, ne-am propus sa oferim consumatorului roman o gama cat mai mare de produse aproape necunoscute, la acel moment, pe piata din Romania: dezumidificatoare, umidificatoare si purificatoare casnice sau profesionale.

An de an, investitiile noastre s-au indreptat catre promovarea unor produse de cea mai buna calitate, dar si in dezvoltarea celor mai bune servicii de consultanta oferita clientilor pentru alegerea produselor potrivite, distributie rapida si eficienta, precum si a serviciilor post-vanzare si garantie asigurate pentru toate marcile din portofoliu.

Brandul AlecoAir a crescut constant in notorietate, castigandu-si pozitia de leader in acest domeniu, iar platforma alecoair.ro a devenit cel mai mare magazin online din Romania dedicat comercializarii produselor pentru imbunatatirea calitatii aerului.

Incepand cu anul 2017, compania noastra a lansat propria gama de produse dedicate controlului si imbunatatirii calitatii aerului, sub marca AlecoAir.

Produsele AlecoAir sunt proiectate, dezvoltate si testate de catre o echipa de ingineri romani. Acestia au si misiunea de a supraveghea si controla fluxul de productie, desfasurat in fabrici moderne din intreaga lume, de la etapele de asamblare pana la cele de Quality Control.

Fiecare produs marca AlecoAir beneficiaza de cele mai noi tehnologii din domeniu pentru o utilizare cat mai economica, eficienta si prietenoasa cu mediul inconjurator.

Alt Aleco Group, prin proiectul AlecoAir, dovedeste increderea pe care o are in valorile brandurilor autohtone, in respectul si responsabilitatea fata de consumatorii romani, dar si in faptul ca poti creste, pas cu pas, in Romania.

Totodata, prin actiunile pe care le desfasuram, ne dorim sa participam la dezvoltarea sustenabila si durabila a societatii si comunitatii din care facem parte, prin sustinerea financiara sau sponsorizare partiala ori integrala a unor actiuni si initiative din domenii precum educatie, mediu inconjurator, social, sport si sanatate.

Responsabilitatea sociala este parte integranta a strategiei de business a companiei Alt Aleco Group.

Produsele AlecoAir, dar si celelalte branduri din portofoliul companiei, pot fi achizitionate de pe platforma online www.alecoair.ro, dar si din show-room-ul aflat in Plaza Romania.

AlecoAir pune la dispozitie, spre vanzare sau inchiriere, o gama completa de solutii pentru a curata in mod eficient aerul dintr-o incapere, de a elimina umeazeala extrem de daunatoare sau pentru a aduce umiditatea si temperatura la un nivel optim:

Dezumidificatoare casnice, dezumidificatoare profesionale, dezumidificatoare industriale, dezumidificatoare pentru piscine si pentru temperaturi scazute
Umidificatoare casnice si profesionale
Purificatoare de aer
Aeroterme si tunuri de caldura pe motorina cu ardere directa si indirecta
Aparate de aer conditionat portabile de uz casnic
Ventilatoare de camera si industriale
O gama larga de accesorii, aparate de masura si termohigrometre

Alt Aleco Group este Importator Autorizat al unora dintre cele mai bune marci la momentul actual in ceea ce priveste tratarea aerului: TROTEC Germania, Meaco UK, Air&Me, Supra Franta, Clean Air, Fral, Vornado USA, Duux Olanda, Ensa.

AlecoAir ofera calitate superioara la preturi romanesti!

Ești foarte aproape de a avea articolul dorit sau accesoriul necesar care să te multumeasca economisind bani doar dând un click pe codul reducere AlecoAir aflat pe site-ul nostru.

 

Alte magazine
AboutyouAlcoolDiscountAliexpressAltexAnswearAosomAstratexBest KidsBestValueBonamiBonprixborn2beCartepediaCarturestiChilipirul ZileiConcept StoreDouglasEdenboutiqueElefantePantofiEvomagFarmecFashionDaysFeraFitlifeGunnarsHainedevisHervisHippolandIconiculIederaLensaLibrexLibrisLiteraMeli Melo ParisMelkiorModivoNaturlichNemiraNorielOlimp SportOokeeOrangePestreRobotworldShopRunnerTop-shopTopstarVegisVitamixVivreZooplus
Cod de Reducere, Vouchere si cupoane de reduceri si discount
Logo
Compare items
  • Total (0)
Compare
0